Webbhotell Windows

Webbhotell Windows. När du ska lägga din hemsida på en server får du ofta frågan om du vill att den ska vara Windows- eller Unixbaserad. Det finns några skillnader mellan dessa, däribland att Windows-servern i regel har stöd för ASP. Unix-servern har vanligtvis istället stöd för CGI. ASP står för Active Server Pages och är teknik som är utvecklad av företaget Microsoft. Man använder ASP för att skapa dynamiska webbsidor och webbapplikationer. ASP är dock inget språk i sig.
Istället är det Visual Basic som man brukar använda sig av.

Även om du använder dig av ett Linuxkonto på ett webbhotell så finns det möjlighet att använda sig av det som en Windowsserver erbjuder. Om du skaffar dig en Windowskonto på ett webbhotel har du möjlighet att använda dig av ASP, Accessdatabaser och äkta FrontPage Server Extensions. För den skull förlorar du inte de möjligheter du har på ditt andra konto. Vidare får Windowskontot på webbhotellet ett eget diskutrymme.

Innan du skaffar webbhotell Windows så ska du höra om diskutrymme, trafik, MySQL/utrymme, MS SQL/utrymme, POP Konton och Domäner/Subdomäner. Vidare ska du också vara extra noga med att kontrollera över hur lång tid du betalar för webbhotell Windows. Att beställa webbhotell Windows går snabbt och enkelt. Det finns många aktörer på marknaden som erbjuder webbhotell Windows. Vidare kan det finnas tilläggstjänster för webbhotell Windows. Det kan vara extra IP, tilläggsdomän, extra diskutrymme, e-postkonton och extra trafik.

Några av de som erbjuder webbhotell Windows är Webbhotell, F S Data, Surfcity webbhotell och Dataphone. Ett sätt att avgöra om det förtaget du anlitar är seriöst är att kontrollera hur länge de funnits på marknaden. Chansen att du har att göra med ett seriöst företag ökar onekligen om det funnits på marknaden under ett längre tag. De flesta företag som erbjuder webbhotell Windows har väl utbyggda hemsidor. Har kan du finna allt som du kan tänkas behöva veta om webbhotell Windows. Skulle du ha några frågor om webbhotell Windows ska du dock aldrig tveka att höra av dig till det aktuella företaget.