Billigt webbhotell

Det finns många billiga webbhotell. Innan du väljer att lägga upp din hemsida på ett webbhotell ska du jämföra pris och utbud. Surftown är ett exempel på ett billigt webbhotell. Du betalar en avgift på 29 kronor i månaden. För detta får du webbhotell på 10 GB med fri trafik. Vidare får du obegränsat med subdomäner, e-post adresser och ftp konto, ASP- och PHP stöd, PGSql, MySQL men också gratis support. Ett annat billigt och bra webbhotell är B-One. Här betalar du endast en månadsavgift på 12 kronor.

På det billiga webbhotellet Bo-One ingrå 500MB utrymme och webbhotellet stödjer ASP, PHP och MySQL. Förutom allt detta får du ett obegränsat anta e-postadress, med spam- och virusfilter samt daglig backup och fri trafik. Ytterligare ett billigt och bra webbhotell är Crystone. När du beställer ett webbhotellskonto får du också en gratis .se domän. På Space2u kan du skaffa dig ett webbhotell för endast 25 kronor i månaden. Andra bra och billiga webbhotell är Glesys, Techhosting, Box och Datakultur.

Det finns flera viktiga aspekter som du ska tänka på innan du skaffar ett billigt webbhotell. Några av dessa är lagringsutrymme, trafikkapacitet, tillgänglighet, databaser, scriptspråk, uppdateringsmöjligheter och möjligheten att föra statisk över antalet besökare. Tänk också på att ett billigt lockpris inte behöver betyda att webhotellet blir det minst kostbara i längden. Eftersom system- och bandbreddsresurser är inte obegränsade kan du ganska enkelt avgöra vilka de sämsta alternativen är.

Var också uppmärksam på om webbhotellet har rätt att stänga ner ditt konto, ifall du skulle bli olönsam som kund. Om ett billigt webbhotell lockar med jättestora lagringsutrymme så betyder det inte att du kommer att använda hela utrymmet. Många hemsidor kräver faktiskt inte så mycket utrymme i anspråk. Skulle det vara så att du behöver flera GB kan ett gott råd vara att flytta din webbplats till en egen server.

Skulle du driva någon sorts affärsverksamhet från din hemsida kan det innebära kännbara ekonomiska förluster om din sida skulle ligga nere. Då är det kanske istället bättre att satsa på en ett mer kvalitativt webbhotell och därmed betala lite mer varje månad, för att vara säker på att webbsidan går att nå hela tiden. Innan du väljer att lägga upp din hemsida på ett billigt webbhotell, så ska du kontrollera hur snabbt man kan nu webbhotellet via telefon. Vissa svarar snabbt, medan andra inte går att nå via telefon alls.